Teden vseživljenjskega učenja 2019

Naše delo

Vstop

Projektno delo

Pišite nam

Prijavnice

Aktualne novice

Izobraževanje

Nacionalni pojekti

Mednarodni projekti

Arhiv

Vabljeni na brezplačne prireditve po vsej Sloveniji

 

10. maja 2019 se bodo zopet odprla vrata Tedna vseživljenjskega učenja (TVU), ki je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji in poteka že 24 let. Projekt usklajuje ACS, izvaja ga v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. V TVU spodbujamo pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo - bodisi v vlogi izvajalcev prireditev, bodisi kot udeleženci - prispevamo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'. Projekt sofinancira Ministrstvo za šolstvo, znanost in šport.

 

Vabljeni na brezplačne prireditve, ki se od 10. maja do 30. junija 2019 odvijajo po celotni Sloveniji. Prireditve poiščete na http://tvu.acs.si/koledar/iskanje, www.vitra.si ali pa nas obiščite na našem naslovu Partizanska cesta 2A v Cerknici.

 

VITRA Cerknica sodeluje v TVU od samega začetka leta 1996. Začeli smo kot izvajalec aktivnosti, od leta 2000 smo tudi regionalni koordinator za občine Cerknica, Loška dolina, Bloke in Logatec. V letošnjem letu je med dobitniki Priznanj za promocijo učenja in znanja odraslih tudi Knjižnica Cerknica, ki smo jo predlagali zaradi izjemnih dosežkov na področju vključevanja vseh lokalnih ciljnih skupin. Slavnostna podelitev je bila 11. maja 2019 ob 11.00 v Letnem gledališču Khislstein v Kranju. Đ

 

Vabljeni na pester in bogat nabor aktivnosti TVU, ki so po celi Sloveniji brezplačne in pripravljene posebej za vas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utrinki leta 2015

Utrinki leta 2016

Utrinki leta 2018

                                                   

VIDEO GRADIVO:

                  Predstavitev dobitnika Knjižnica Jožeta Udoviča Cerknica

                                   

                  Predstavitev vseh dobitnikov priznaj TVU 2018

 

 

2 - Knjižnica prejemnica Priznanja za promocijo učenja in znanja odraslih Andragoškega centra SlovenijePovezana slika